Ferrari Life Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
31 Posts
Discussion Starter #1
Hi.

My recently acquired 1991 Testarossa is starting to idle a bit rough, and lags a bit at lower revs. The problem seems to be constant, though perhaps a bit more pronounced when the car is warm. No other symptoms (oil is clean, rads are good, etc.) At higher revs, the engine is strong.

Any suggestions? I immediately thought electrical, plugs and wires maybe, but haven't gone any further.

Thanks in advance.
 

·
Registered
Joined
·
167 Posts
probably injectors that is the problem I had with my 89 luckily the K-Jet mech injectors are cheap
 

·
Premium Member
Joined
·
5,509 Posts
Have you pulled any of the plugs out to look at them? Getting worse when warm does point towards electrical. I'd yank those plugs out and give them a look over, check the wires for a high resistance or cracks in the insulation, and fill it up with premium and run a can of injector cleaner through it.
 

·
Registered
Joined
·
31 Posts
Discussion Starter #4
Have you pulled any of the plugs out to look at them? Getting worse when warm does point towards electrical. I'd yank those plugs out and give them a look over, check the wires for a high resistance or cracks in the insulation, and fill it up with premium and run a can of injector cleaner through it.
That sounds like a good place to start, I'm going to try that tomorrow. Our days are long here, so during the week I couldn't get the garage dark enough to look for sparks, but I'll try the plugs tomorrow.

It's Grand Prix weekend here, lots of Ferraris and other exotics are sneaking out of their hiding places and hitting the road, so I won't start pulling apart until the end of the weekend.

Thanks, I'll post updates.

M
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
I had the same poblem on a testarossa I found the temp sensor to be bad. Know the car has a low idle can any one help? Didn't mean to highjack this thread. i apoligize
 
1 - 5 of 5 Posts
Top